AUDITOR ÎN DOMENIUL CALITĂȚII CU APLICAȚII ÎN DOMENIUL SANITAR

Tip curs: Perfectionare Domeniu curs: Sanitar Tip certificat: Certificare Cod COR: Durata: Număr ore alocate:
 Fundația Amfiteatru, în parteneriat cu Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, organizează programe de perfecționare adresate cadrelor medicale din sistemul național sanitar românesc.

Programele de perfecționare, prin domeniile tematice vizate, asigură dobândirea de noi cunoștințe, precum și dezvoltarea abilităților și competențelor profesionale ale participanților, prin utilizarea celor mai moderne metode de formare.

Programele se adresează personalului din instituțiile publice din domeniul sanitar, funcționari publici și personal contractual, dar și personalului din cadrul unităților medicale.

Atestarea finalizării programelor de perfecționare de către participanți va fi concretizată într-un certificat, având ca principală condiție obligatorie participarea efectivă și activă în cadrul programului. Certificatul este acordat de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București. Cursul va fi acreditat de către Colegiul Medicilor din România cu 24 de credite.

Oferta programelor de perfecționare se regăsește în continuare:

-Oferta programe

Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea programului de perfecționare și înscriere, vă rugăm să vă adresați reprezentantului Fundației Amfiteatru: Jeni Ghinea, la telefon fix: 021/3125840, fax: 021/3125103, mobil: 0760.857.002, e-mail: jeni.ghinea@gm.ro.

Mai jos veți regăsi oferta de servicii și formularul de înscriere:

-Oferta de servicii

-Formular de înscriere

Aplică acum!

captcha
captcha
 

Cursuri

vezi toate cursurile »