BUCĂTAR ȘEF

Tip curs: Perfectionare Domeniu curs: HoReCa Tip certificat: De absolvire Cod COR: 343403 Durata: o lună Număr ore alocate: 120 ore (240 ore-pregătire teoretică, 480 ore-pregătire practică)
DESCRIEREA ACTIVITĂȚILOR

Bucătarul Şef realizează activităţi de coordonare în pregătirea produselor pentru gătit, de asigurare a calităţii, de ornare şi promovarea a ofertei de preparate culinare. Produsul finit, preparatele culinare sunt apoi împărţite în porţii şi pregătite pentru servire. În conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice, de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ). Bucătarul finisează estetic preparatele culinare în vederea servirii, căutând satifacerea exigenţelor culinare ale clienţilor.

COMPETENȚELE CURSULUI

CONDIŢIILE DE ÎNSCRIERE

8/10 clase şi curs de calificare de Bucătar

ACTELE NECESARE ÎNSCRIERII

TARIFUL ȘI CONDIȚIILE DE PLATĂ

Tarif: 800 lei / persoană

Tariful include: Condiții de plată:

Aplică acum!

captcha
captcha

Cursuri

vezi toate cursurile »