CHELNER/OSPĂTAR

Tip curs: Calificare Domeniu curs: HoReCa Tip certificat: De calificare profesionala Cod COR: 513102 Durata: 5 luni Număr ore alocate: 720 ore (240 ore-pregătire teoretică, 480 ore-pregătire practică)
DESCRIEREA ACTIVITĂŢILOR

Chelnerul (ospătarul) are ca minisiune satifacerea exigenţelor clienţilor pentru revenirea acestora în restaurant, prin tehnici profesionale de prezentare şi servire a preparatelor culinare, băuturilor şi altor produse comestibile, prin îndeplinirea cu succes a rolului de primire, de stabilirea a relaţiei, servire şi asistare la plecarea clienţilor asigură clientela restaurantului.

COMPETENŢE DOBÂNDITE

– Organizarea locului de muncă

– Menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat

– Aplicarea NPM şi PSI

– Comunicarea interactivă la locul de muncă

– Efectuarea muncii în echipă

– Pregătirea locului de servire pentru o nouă comandă

– Preluarea comenzilor clienţilor

– Încasarea contravalorii serviciilor oferite

– Servirea preparatelor culinare şi a băuturilor

CONDIŢII ACCES

8/10 clase

DOCUMENTE ÎNSCRIERE

– Copie Certificat Naştere

– Copie Carte de Identitate

– Copie diploma 8 sau 10 clase

– Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

– Adeverinţa medicala – apt pentru lucru in unitati de alimentie publică

TARIF SI CONDITII DE PLATA:

Tarif: 1000 lei / pers

Tariful include:

– Taxa de instruire

– Suportul de curs

– Taxa de evaluare si examinare

Conditii de plata:

– 40% din valoarea cursului in momentul inscrierii 
– 60% la finalizarea cursului

Aplică acum!

captcha
captcha

Cursuri

vezi toate cursurile »