Întrebări

CUM MĂ ÎNSCRIU LA UNUL DINTRE CURSURILE CEDCA?

Pentru a devein cursantul nostru este necesar să completați formularul online și să îl trimiteți către noi. În maxim 2 zile lucrătoare un membru al echipei CEDCA vă va contacta în vederea finalizării înscrierii.  

CUM PLĂTESC PENTRU UN CURS ORGANIZAT DE CEDCA?

În urma înscrierii dumneavoastră pe site-ul cedca.ro și comunicării datelor dumneavoastră unui reprezentant al CEDCA vi se va emite o factură proformă aferentă avansului pentru înscrierea la curs. Aceasta poate fi achitată fie prin virament bancar în contul precizat pe factură, fie cash la sediul CEDCA.  

CUM OBTIN CERTIFICATUL ANC?

 In urma finalizarii cursului pentru care ati optat veti fi inscris la examenul ANC. In cazul promovarii examenului veti fi declarat absolvent si vi se va emite certificatul ANC afferent programului de formare urmat in termen de 30 de zile lucratoare de la data sustinerii examenului.

IN CE CONSTA EXAMENUL ANC?

 Examenul ANC include o proba teoretica (test grila) si o proba practica.

TREBUIE SA INDEPLINESC ANUMITE CONDITII PENTRU A MA INSCRIE LA UN CURS CEDCA?

 Pentru fiecare program de formare organizat de CEDCA exista niste conditii de acces legate de nivelul de studio si, eventual, nivelul de experienta in domeniu. Aceste conditii sunt mentionate in pagina aferenta fiecarui curs.

CUM POT INTRA IN POSESIA STUDIILOR CEDCA?

 Rezumatul studiilor realizate de CEDCA este disponibil gratuit pe site-ul cedca.ro si poate fi descarcat in format pdf. Studiile integrale pot fi comandate pe adresa de contact a CEDCA contra cost.

CUM POT DEVENI CERCETATOR AFILIAT CEDCA?

 Daca doriti sa faceti parte din echipa CEDCA puteti trimite CV-ul dumneavoastra impreuna cu portofoliul cercetarilor intreprinse pe adresa de e-mail a CEDCA.

POT TRIMITE ARTICOLE SPRE PUBLICARE IN JURNALELE CEDCA?

 Jurnalele editate de CEDCA sunt publicatii de tip open – access si sunt disponibile cu titlu gratuit pe site. Orice persoana interesata poate trimite articole pentru oricare dintre jurnalele stiintifice in conformitate cu ghidul autorului. Articolele primate vor fi analizate de evaluatorii CEDCA si in urma deciziei acestora vor fi acceptate spre publicare sau retransmise pentru revizuire....