PRODUS TURISTIC ȘI TURISM RESPONSABIL

Tip curs: Certificare profesională atestată de CEDCA Domeniu curs: Marketing/Turism Tip certificat: De absolvire Cod COR: Durata: o săptămână Număr ore alocate: 40
Cursul este destinat reprezentanților din agenții de turism, organizații de management al destinației turistice, centre de informare turistică și ghizilor care intenționează să își îmbogățească bagajul de cunoștințe cu privire la produsele și turismul responsabil. 

Tematica abordată în cadrul cursului pune în lumină necesitatea cunoașterii etapelor esențiale în crearea unui produs turistic autentic alături de importanța afirmării produselor turistice ca simbol/marcă prin utilizarea unui instrumentar și a unor mijloace specifice bine definite.

Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea programului de perfecționare și înscriere, vă rugăm să vă adresați reprezentantului Fundației Amfiteatru: Alis Voicu, la telefon fix: 021/3125840, fax: 021/3125103, mobil: 0760.603.225, e-mail: alis.voicu@fundatia-amfiteatru.ro.


-descarcă Formularul de înscriere
 
Cursurile se vor desfășura online. Cursanții vor primi la înscriere suportul de curs (teorie și studii de caz). Lectorii vor fi disponibili pe perioada cursurilor la sediul Fundației Amfiteatru sau online (Skype).

La final va exista un examen. Locul și data examinării vor fi anunțate ulterior.

Perioada cursurilor va fi stabilită în funcție de înscrieri.

Costul cursului: 500 lei (plata se face la înscriere).