START-UP ÎN TURISM RESPONSABIL

Tip curs: Certificare profesională atestată de CEDCA Domeniu curs: Business/Management/Turism Tip certificat: De absolvire Cod COR: Durata: o săptămână Număr ore alocate: 40
Acest curs este destinat antreprenorilor și persoanelor cu/fără experiență în turism care vor să-și inițieze propria afacere în domeniul turismului. Pe durata cursului participanții vor învăța cum să creeze un start-up în turism, vor afla care sunt metodele și tehnicile cele mai eficient de promovare a unui start-up atât online cât și offline și se vor putea inspira din exemplele de succes prezentate în studiile de caz dedicate acestui subiect.

Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea programului de perfecționare și înscriere, vă rugăm să vă adresați reprezentantului Fundației Amfiteatru: Alis Voicu, la telefon fix: 021/3125840, fax: 021/3125103, mobil: 0760.603.225, e-mail: alis.voicu@fundatia-amfiteatru.ro.


-descarcă Formularul de înscriere
Cursurile se vor desfășura online. Cursanții vor primi la înscriere suportul de curs (teorie și studii de caz). Lectorii vor fi disponibili pe perioada cursurilor la sediul Fundației Amfiteatru sau online (Skype).

La final va exista un examen. Locul și data examinării vor fi anunțate ulterior.

Perioada cursurilor va fi stabilită în funcție de înscrieri.

Costul cursului: 500 lei (plata se face la înscriere).