Traineri

CRISTIAN HRISTEA
Dr.
Domeniu
Turism

Este director al Agentiei ARTE, redactor-sef al revistei „Vacante si Calatorii” si coordonator de proiecte de turism românesc cu finantari externe. Este doctor în geografie si, mai presus de toate, un îndragostit patimas de natura. În domeniul turismului activeaza de peste 30 ani in calitate de ghid de turism, agent de turism sau manager de agentie.

DOWNLOAD CV

NICOLAE NEACŞU
Prof. Univ. Dr.
Domeniu
Turism

Este profesor universitar doctor la Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” – Facultatea Management Turistic si Comercial, profesor asociat la Universitatea Bucuresti  - Facultatea de Georgrafie  si Director al Centrului de Evaluare si certificare a competentelor profesionale in turism din cadrul S.C. THR-Consulting Group S.R.L. Experianta sa in domeniul turismului se intinde pe mai mult de 35 de ani, atat in mediul public cat si privat. De-a lungul carierei dl. Nicolae Neacsu a detinut functii precum cea de Secretar de stat -  Sef al departamentului de Strategie si Privatizare in cadrul Ministerului Turismului sau alte functii de conducere din cadrul institutiilor publice reprezentative, fiind implicat atat in activitati de reglementare a sectorului turistic, schimburi de experienta desfasurate la nivel international sau activitati educationale.

DOWNLOAD CV

VASILE GLĂVAN
Prof. Univ. Dr.
Domeniu
Turism

Dl. Vasile Glavan este profesor universitar doctor in cadrul Universitatii Spiru Haret si cercetator stiintific. In calitate de expert in domeniul turismului, dl. Vasile Glavan a elaborat peste 80 de studii si proiecte pe teme precum dezvoltare si amenajare turistica, marketing turistic, studii de impact al turismului in mediul inconjurator etc. Experienta sa de peste 40 de ani in domeniu include si activitati de coordonare a grant-urilor stiintifice in etapa de implementare a cercetarii.

DOWNLOAD CV

MARIA STOIAN
Conf. Univ. Dr.
Domeniu
Turism

D-na Maria Stoian este presedinta ANTREC (Asociatia Nationala de TurismRural, Ecologic si Cultural) inca de la infiintarea acesteia. Detine o pensiune in zona rurala dar este si cadru universitar apreciind calitatea serviciilor turistice si necesitatea calificarii fortei de munca din domeniu drept principalele elemente ale succesului in turism. Experienta sa in domeniul turismului cuprinde atat activitatea in cadrul ANTREC si in colaborare cu alte organizatii profesionale din domeniu cat si in managementul proiectelor cu finantare externa sau in organizarea evenimentelor de profil din mediul national si international. Ini?iativele dezvoltate si implementate in domeniul ecologiei si turismului rural i-au adus numeroase aprecieri, certificari si medalii.

DOWNLOAD CV

SILVIU NEGUŢ
Prof. Univ. Dr.
Domeniu
Turism
Geograf si geopolitician, profesor universitar doctor, decan (2008-2012) si prodecan (1993-2008) al Facultatii de relatii Economice, Academia de Studii Economice din Bucuresti, fondator si director al Masteratului de Geopolitica si Relatii Economice Internationale în cadrul facultatii amintite, Vice-presedinte al Societatii de Geografie din România. Preocupari stiintifice în urmatoarele domenii: geografia cantitativa/matematica(doctorat în domeniu si premiul „Simion Mehedinti” al Academiei Române pentru cartea „Modelarea matematica în geografia umana”), geografia umana si economica (tratatul „Geografia umana” publicat la Editura Academiei Române, 2011, 616 pagini, 13 editii al Enciclopediei Statelor Lumii), geografia mediului înconjurator, geografia turismului, geopolitica si geostrategie. Activitate stiintifica: peste 10 carti ca unic autor, peste 50 în colaborare, peste 100 de articole, peste 150 comunicari la conferinte nationale si internationale, circa 1000 emisiuni radio-TV. Motto: ,,Ai izbutit, continua! N-ai izbutit, continua!’’ (Fridtjof Nansen)

DOWNLOAD CV
IOAN VASILOAE
Domeniu
Business / Antreprenoriat

Este auditor si director general al companiei S.C. SOFT CONSULT IMPEX S.R.L. Detine expertiza in domeniul managementului calitatii, auditului, programarii si tehnicii de calcul. Este auditor Auditor Management Calitate TÜV CERT si are o experienta de peste 10 ani in activitatea de formare.

DOWNLOAD CV

RODICA VASILOAE
Domeniu
Business / Antreprenoriat

D-na Rodica Vasiloae este Auditor Management Calitate certificat TÜV CERT si formator de auditori interni. Experienta sa in domeniul managementului calitatii, auditului si controlului intern precum si in managementul riscului este dobandita atat in mediul public cat si in cel privat, d-na Rodica Vasiloae detinand atat functii de specialist cat si de director in domeniul de activitate precizat.

DOWNLOAD CV

DENISA MITRUŢ
Domeniu
Educatie

Doamna Denisa Mitrut este expert in domeniul juridic, managementul organizatiei, contabilitatii si resurselor umane avand o experienta de peste 10 ani in formarea profesionala a adultilor. In calitate de lector, doamna Denisa Mitrut a sustinut cursuri adresate atat functionarilor publici cat si angajatilor din mediul privat pe tematici legate de management, mediere, antreprenoriat, formare de formatori, resurse umane.