TURISM RESPONSABIL PENTRU STRUCTURI DE PRIMIRE

Tip curs: Certificare profesională atestată de CEDCA Domeniu curs: Business/Management/Turism Tip certificat: De absolvire Cod COR: Durata: o săptămână Număr ore alocate: 40
Cursul se adresează managerilor/proprietarilor de business și angajaților din HoReCa interesați de sporirea cunoștințelor teoretice și dezvoltarea abilităților/competențelor în domeniul managementului structurilor de primire (relații cu clienții, administrare, controlul costurilor, cadru legal, etc.). Pe durata acestui curs participanții vor putea învăța despre normele hoteliere și de cazare în UE și România, care sunt mijloacele eficiente de promovare a structurilor de primire (online/offline, advertising) și instrumentele de business pentru funcționarea optimă pe piață.

Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea programului de perfecționare și înscriere, vă rugăm să vă adresați reprezentantului Fundației Amfiteatru: Alis Voicu, la telefon fix: 021/3125840, fax: 021/3125103, mobil: 0760.603.225, e-mail: alis.voicu@fundatia-amfiteatru.ro.


-descarcă Formularul de înscriere
Cursurile se vor desfășura online. Cursanții vor primi la înscriere suportul de curs (teorie și studii de caz). Lectorii vor fi disponibili pe perioada cursurilor la sediul Fundației Amfiteatru sau online (Skype).

La final va exista un examen. Locul și data examinării vor fi anunțate ulterior.

Perioada cursurilor va fi stabilită în funcție de înscrieri.

Costul cursului: 500 lei (plata se face la înscriere).